Miről szól az oldal?

A weboldalak többségénél a terméket vagy szolgáltatást hírdető cégek az oldal tulajdonosának fizetnek és a felhasználóknak csak a reklám jut. Ezen az oldalon a cégek nem pénzért hirdetnek, hanem cserekereskedelem formájában a terméküket vagy szolgáltatásukat adják a népszerűsítésükért. Ezeket a termékeket vagy szolgáltatásokat közvetlenül a felhasználók kapják meg.

 

Miért regisztráljak?

Mivel ingyenes a regisztráció és minden kötöttségtől mentes, így veszíteni való nincs!
Regisztrálj, nézz szét a termékek/szolgáltatások között. Ha valamelyik megtetszett szerezd meg magadnak.
Cégeknek

Közösségi oldalunkon lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy reklámozza cégét.
Ezért nem kell fizetnie, csupán fel kell ajánlania 1 terméket/szolgáltatást regisztrált tagjaink részére.

Hogyan is működik?

Az oldalon mindenki számára ingyenes a regisztráció. Regisztrált tagjaink jogokkal rendelkeznek, melyet a jóváírástól számítva 1 éven keresztül szabadon felhasználhatnak. Az oldalon a cégek ingyen felajánlanak 1-1 terméket a regisztráltaknak, melyet értéktől függő időre tehetnek közzé. A felajánló dönti el, hogy a ciklus mikor kezdődjön. Közzétételkor a rendszer automatikusan generál az adott termékhez egy 8 számjegyű kódot. A ciklus ideje alatt a regisztráltak jogokat helyezhetnek el a felajánló termékén és egyben megtippelik, mi lehet az a 8 jegyű szám. A ciklus végén az a felhasználó kapja meg ingyen a terméket, aki a legközelebbi tippet adta meg. A szállítás költsége a felajánlót terheli. Cégét addig reklámozzuk, ameddig aktív terméke van.

Miért éri meg ez Önnek?

Nemcsak ezen az oldalon, hanem a következőkön


is reklámozzuk cégét a termék felajánlásáért cserében.

Nem kell Önnek több tíz, vagy százezer forintot költenie reklámra!

Elhinné, hogy valaki felkeresi Önt és azt mondja:
1 termékért cserében, hirdetem a cégét olyan internetes oldalakon, ahol oldalanként, amúgy a hirdetés ára is több tíz/százezer forint/db)? Higgye el, mert nálunk ez így van!

Célunk, hogy mindenki jól járjon!

Kapcsolat: info@agnet.hu